Wednesday, April 14, 2010

melkein setti / almost a set

Kutomon fyysinen sijainti vaihtui kuun vaihteessa kun muutimme uuteen kotiin. Hiljalleen kaaos alkaa helpottaa ja tavarat löytää oman paikkansa. Hetkittäin meinasi loppu usko kun tuntui, että jokaisesta kaapista ja kassista ja nyssykästä kuoriutui esiin joko kirjoja tai lankaa.

olkkarin vaalea seinä

Toisenlaistakin käsityötä on täällä harjoitettu, kodin seinät saivat uuden värin omin voimin. Ison työn teki miun isä joka on ihan sankari, palkaksi isä sai neulelahjakortin joka oikeuttaa tarpeellisen neuleen hankintaan.

Mutta on myös neulottu! Melkein kokonainen setti: huivi, pipo ja sukat. Vaikkeivat mitenkään yhteen soinnukaan tai muuten settiä ole nähneetkään.

Multhomah

malli / pattern: Multnomah (rav it)
lanka / yarn: Brooklyn handspun soft spun plus & Fleece artist BFL sock
puikot / needles: 3,25mm

Tätä huivia aloitin jo jouluna ja silloin meni purkuun kun en tajunnut reunusta. Retriittiin otin saman langan mukaan mistä olin aiemmin tätä yrittänyt ja otin uusintayrityksen puikoille. Ja kyllä kannatti, tästä tuli ihana. Ainaoikeinosio on ohjeen huivia isompi mikä puolestaan johti siihen että lanka loppui kesken ennen 10 pitsitoistoa reunuksessa ja päättelin huivin toisella langalla.

Ripley

malli / pattern: Ripley (rav it)
lanka / yarn: Drops nepal
puikot / needles: 5,5mm & 6mm

Tämä valmistui jo ennen muuttoa mutta kuvaaminen jäi. Turun käsityömessuilta ostin kaksi kerää Dropsin uutta villa-alpakkasekoitusta jotka hyppäsivät heti puikoille pipon muodossa. Aivan ihana lanka, tätä haluan talveksi paidallisen.

tiinansukat

malli / pattern: Oak ribbed socks (rav it)
lanka / yarn: tuntematon sukkalanka, 60g
puikot / needles: 2,25mm

TitiTyyn Tiina kaipaili kahelit-ryhmässä sukkia ja lupauduin neulomaan parin hänelle. Ensimmäinen valmistui ripeästi, toinen meinasi ufoutua mutta valmistui sekin! Nämä lähtivät tänään kohti TitiTyytä, toivottavasti ovat sopivat. :)

No english transalation today, sorry. I'm just too tired for that.

7 comments:

Villanne said...

Kauniita neuleita! :)

hiisa said...

Ihania neuleita olet saanut valmiiksi!

hillanen said...

Kertakaikkisen ihania kaikki, erityisesti ihastuin Multnomahiisi :)

ellie said...

Onnea uuteen kotiin! :) Aivan ihania neuleita, erityisesti tuo Multomahin väritys on kaunis!

Anonymous said...

Kiva kuulla että voiton puolella olette, muuton suhteen :)

Nätit neuleet, erityiseti tuo Multomah on kaunis!

Tiina said...

Onnea uuteen kotiin! Kerrottakoon vielä tännekin että sukat ovat juuri passelit ja saapuivat avajaispäivänä varpaita lämmittämään <3

Kaisa said...

Onnea onnea uuteen kotiin! Joo, muutto on karmeaa...