Saturday, August 15, 2009

Minimaalista pinkkinä / minimalist in pink

Tämä takki valmistui ravelryn mukaan jo 10.6! Puuttui vain inspiraatio pingottaa se ja ottaa kuvat. Pingotuksen sain aikaiseksi viime viikolla ja tänään kuvattua. Vihdoin.

Ravelry says that I finished this cardigan already June 10th! I missed inspiration to block it and take pictures of it. Last week I finally blocked it and took pics today.

malli / pattern: Minimalist cardigan, IK fall 2007 (ravel it)
lanka / yarn: Cascade 220, 470g
puikot / needles: 4,5mm

Tästä tuli aivan ihana. Ainoa modaukseni oli neuloa hihat ylhäältäalas pyörönä, näin tulee vähemmän saumoja. Lanka oli uusi tuttavuus, ihastuin ja tätä tulee varmasti hankittua myöhemmin lisää. Värikartta on laaja ja hinta Secret Woolilla 5,90/100g mikä on mielestäni enemmän kuin kohtuullinen hinta laadukkaasta peruslangasta.

This is wonderful. My only modification was to knit sleeves in round from top to bottom, this way there is few seams less to sew. Cascade 220 was a new acquintance for my and I really liked knitting it and will definately buy more later. It has lots of colors and is quite cheap (5,90 euros per 100g) which is more than reasonable from a quality yarn.

Sain edelliseen postaukseen kommentteja siitä kuinka ahkera olen. Tuli jotenkin hassu olo, en itse koe olevani kovinkaan ahkera. Neulominenhan on miulle se luonnollinen olotila, hyvin harvoin istun ilman neuletta ja kun en käy töissä eikä ole ollut opiskelujakaan viime aikoina vaivoina, neuleet ovat edistyneet. Vaikka itsestä tuntuu välillä ettei mikään edisty kun tapanani on neuloa kaikkia keskeneräisiä vuorotellen. :D

You commented to the last post how industrious and hardworking I've been. It was weird to read them since I don't feel like that. Knitting is something I do always, it's very rare that I don't knit and since I'm not working or studying at the moment, I've had lots of time to knit. Although it at times feels that I get nothing done, my method is to knit my all of wip's simultaneously. :D

Mutta! Ensi kerralla esittelen pinkin kesätopin ja keltaisen ashburyn, jälkimmäinen on viimeisiä saumojen ompeluja vaille valmis! Ja Laika on ollut ahkera, kovasti on väripadat porisseet ja blogissaan on myynnissä taas ihanuuksia, hus katsomaan!

But! Next time I'll show you more fo's, my pink summer tank and yellow ashbury which waits that I sew the last seems and then it's ready! Laika has been industrious and hardworking, she has been busy dyeing and in her blog there is lots of lovely yarn for sale, go and see!

11 comments:

Markka said...

Täällä on keltaista!

Tess said...

Kaunis takki! Tuotakin mallia on tullut silmäiltyä useammankin kerran, mutta niin on jäänyt tekemättä. Ihan liikaa on toteuttamisen arvoisia ohjeita.

Villa Lankala said...

Kaunis takki>3

Lankastia said...

Ihana takki! Yksinkertainen ja kaunis!

kaisa said...

Kaunis takki! Mullakin on tuo listalla, sekä takki että tuo lanka, jota myös haluaisin kokeilla.

kirsi said...

Mainio minimalisti. Kyllä sä oot ahkera neuloja, sillä mittapuulla, että sä aloitat hengästyttävää vauhtia uusia projekteja mutta saat niitä myös valmiiksi.

TiinaR said...

Kaunis! Cascade on yksi minunkin suosikeistani :)

villapeikko said...

Tyylikäs jakku! Itsekin tutustuin Cascade 220 lankaan vasta äsken ja sitä tulee tilattua lisää, on niin ihana värikarttoineen ja muutenkin.

Tui said...

Markka, niin on! Tänne tuli syksy. (Ja kesti hetken tajuta toi sun kommentti, miten niin pitkät piuhat..)

Tess, sama juttu mulla, on aivan liikaa ohjeita jotka haluis tehdä mutta ei riitä kädet eikä aika!

Villa Lankala ja Lankastia, kiitos :)

kaisa, suosittelen kyllä lämpimästi tuota lankaa. Tykkäsin kovasti sen neulomisesta.

kirsi, kiitos! :)

Anonymous said...

Ihana takki! Terveisiä Ravelryn neulojan syysloma -lankavaihdon pariltasi. Tulin tänne hieman vakoilemaan, mistä pidät ja mitä olet tehnyt.

Pakettiisi on jo langat tilattu ja muutakin kivaa koetan kehittää. Jos olen ahkera saan varmasti myös jotakin itsetehtyä lähetettyä.

Hyvää syksyä!

terv. salainen neuloja

Anonymous said...

Takki on ihana ja värivalinta loistava!

Mullakin ensimmäistä kertaa Cascade220 kokeilussa ja olen rakastunut =D!