Sunday, May 10, 2009

Kellokukkia

Kellokukkia


Kellokukkia

malli / pattern: Kellokukka (pdf) (ravel it)
lanka / yarn: Garnstudio drops alpaca 110g
puikot /needles: 4mm & 4,5mm

Tämä alpakkaihanuus valmistui neljän päivän ankaran neulomisen tuloksena. En tehnyt oikeastaan muuta kuin neuloin tätä sillä jälleen kerran jäi lahjaneulominen viime tippaan. Mamma piti lahjastaan ja itsekin pidän lopputuloksesta kovin vaikka huivin neulominen alkoikin torstai-iltana jo kyllästyttää.

This gorgeous alpaca shawl was knitted in four days. I didn't do anything else than knit this since I once again managed to leave gift knitting to the last minute. Grandmother loved her gift and I'm ver pleased with it too although knitting it was quite boring at times.

Voisin oikeasti yrittää ottaa tavoitteeksi että neuloisin lahjaneuleita Ajoissa enkä viimeisinä päivinä ennen h-hetkeä. Neuloa pieniä neuleita valmiiksi lahjalaatikkoon joka on päässyt tyhjenemään.

I should try to knit gifts In Time and not at the last moments. Knit small thingst to the gift box which has nothing in it at the moment.

6 comments:

Markka said...

Superneuloja. Olen katkera.

Siitä tuli kyllä tosi kaunis, hienot kuvatkin!

SatuK said...

Kaunis huivi.. ja hyvät tavoitteet!

PepSun said...

Kui nopee olet neulomaan, valmista syntyy koko ajan <3 Mun kesähuivi on valmis varmaan 2010 kesäksi :´( *itku*

helena said...

Kaunis huivi ja nopsaan neulottu, huh huh! Aloitin itse toissapäivänä anopin tulevan joululahjan neulomisen, saa nähdä valmistuuko jouluksi :)

Anonymous said...

Kaunista!

Minä tulin tänne kertomaan, että nyt on menossa nimienkeräys fibromyalgian tunnustamiseksi Euroopassa. Vetoomuksen voi allekirjoittaa:
http://www.reumaliitto.fi/sivut/etusivu/
(oikea ylänurkka)
tai suoraan
http://www.enfa-europe.eu/indexpet.php

Anonymous said...

Kaunista!

Minä tulin kertomaan, että nyt on menossa nimienkeräys fibromyalgian tunnustamiseksi Euroopassa. Vetoomuksen voi allekirjoittaa:
http://www.reumaliitto.fi/sivut/etusivu/
(oikea ylänurkka)
tai suoraan
http://www.enfa-europe.eu/indexpet.php