Sunday, February 22, 2009

Vihreä setti / Green set

Talvi tuntuu jatkuvan aina vaan joten lämmikettä tarvittiin lisää. Kaivoin kaapista vihreää lankaa ja neuloin setin! Tästä tosin puuttuu vielä lapaset ja huivi, ne on kyllä jo suunnitteilla.

Winter seems to just continue and continue so I needed more warm things. I took some green yarns from my stash and knitted myself a set! It's missing mittens and a scarf still, those are coming later.

Mariomyssy & thermis

malli / pattern: Mariomyssy (ravel it!)
lanka / yarn: Sandnesgarn easy, 100g
puikot / needles: 5mm

Mariomyssy on mitä mainioin! Malli on helppo ja lopputulos ihana. Tämän kanssa meni lanka tosi tarkalle, piti vähän purkaakin että sain kavennukset loppuun ja sitten kuitenkin jäi kukkasen verran lankaa. Sivussa siis itse virkkaamani (kyllä! ihan itse virkkasin!) kukkanen jossa heijastinnauhaa kaverina.

Marioberet is wonderful pattern, it's easy and the result is lovely. I had just enough yarn, I actually frogged it a bit and reknitted and ended up with some left over yarn after all. So I crochet (yes! me!) a flower with reflectoryarn to go with this.

Thermis

malli / pattern: Thermis (ravel it!)
lanka / yarn: Malabrigo wrosted 80g
puikot: 4mm

Tämä on talven parhaita neuleita. Malli on ihana, yksinkertaisen kaunis ja mukava yhden illan projekti. On ollut jo käytössä ja osoittautunut loistavaksi. Suosittelen ohjetta lämpimästi, hintakaan ei päätä huimaa, alle kaksi dollaria kun kustantaa. Ja lanka on jumalaisen pehmeää ja ihanaa. Sitten kun olen iso ja rikas, tilaan tätä rekallisen ja kierin siinä. Tai teen haalarin.

Thermis is definately one of the best knits from this winter. The pattern is great, simple but pretty and fast to knit. I've already used this and it's excelent. I recommend this, it's not even expencive since the pattern cost under 2 dollars. And the yarn is heavenly soft and amazing. When I'm rich, I'll order a truck full of this and I'll sleep on it. And knit myself overalls from it.

4 comments:

villapeikko said...

Oih, ymmärrän paremmin kuin hyvin tän "kierin siinä tai teen haalarin" lauseen :D Malabrigo on ihana!
Mä olisin oikeasti tänään tarvinnut sen haalarin pulkkamäessä.
Hieno setti! Väri enteilee kevättä :)

makepeace75 said...

Oioi, ihana kauluri ja mitä väriterapiaa! Tuo päällä on pakko olla iloinen. :o)

Anonymous said...

Kiva setti! Minäkin haaveilen malabrigo-haalarista... tai potkarit aikuisten koossa olisi kanssa mukavat. ;)

Tui said...

Villapeikko, malabrigo on ihanaa. :D Ja väri todellakin enteilee jo kevättä, tajusin sen itse vasta kun sanoit!

makepeace, ainakin se on niin pehmoinen setti että helpottaa jos on paha mieli!

hasbu, potkaritkin olis kova sana!