Wednesday, November 12, 2008

Se on keltainen! Se on takki! / It's yellow! And it's a jacket!

Laika osti helmikuussa Lankabaarin alennusmyynnistä kilon keltaista eskimoa, aloitti siitä itselleen takkia ja joutui toteamaan että paksu villa ei sovi hänelle. Adoptoin langat ja neuloin dropsin a-linjaisen takin joka vilahteli vähän siellä sun täällä viime syksynä.

Laika bought 20 skeins of Garnstudio eskimo from our LYS in february and started knitting a jacket from them but noticed soon that eskimo is too bulky for her so I adopted the yarns. I knitted the a-shaped drops cardi that Everyone knitted last year.

Yellow jacket


Yellow jacket


Yellow jacket

malli / pattern: Drops 103-1 A-linjainen takki / A-shaped jacket (ravelry)
lanka / yarn: Garnstudio Eskimo, 725g
puikot / needles: 8mm

Aivan ihana takki! Oli nopea neuloa, valmistumista hidasti paksut puikot joiden kanssa ei voinut neuloa kuin tunnin kerrallaan ja sitten tuli käsikivut. Eskimo oli mukavaa neulottavaa, tätä voisi hankkia lisääkin.

The jacket is so wonderful! It was fast to knit, although it took quite a long time to finish this since my hands didn't like knitting with thick needles. Eskimo is nice to knit with, I might buy some more at some point.

Kuvissa vilahtelee useampi pieni assistentti, parvekkeen oven kun avaa niin sinne ryntää koko joukko. Ja kun saa yhden sisään, toinen tunkee takaisin ulos. Onneksi osaavat olla kiltisti joten voi antaa olla parvekkeella kun kuvaa.

You can see all of our little assistants in the pictures, when you open the balcony door, they all run there. And when you get one back inside, other one is already going out. But they behave well so they can stay at the balcony while we take pictures.

10 comments:

janna said...

Se on ihana keltainen! Ihana koko joukko myös, vaikkei niitä näykään mutta voin kuvitella kuvien reunojen yli :)

Anonymous said...

Tosi hieno! Mä en ole ennen tykännyt keltaisesta yhtään, mutta yhtäkkiä olen huomannut ihastuneeni just tuohon keltaisen sävyyn, harmi vaan ettei se sovi mulle yhtään.

Sun päällä sekä väri että malli näyttää upealta.

Liina said...

Ihana! Ja kaunis väri :) Mulla on sama ongelma paksujen puikkojen kanssa, ja toipuminen kestää kauan.

villapeikko said...

Ja se on upea takki! Ja mahtavan värinen! :)

Tui said...

Kiitos ja kumarrus kaikille :)

Hansu said...

Tosi nätti neuletakki!

Anonymous said...

Ihana ja väri on aivan upea! Kädet tulee mullakin isoista puikoista kipeäksi, ainaoikeinhuivia tahkottu nyt kuukausi...

SatuK said...

Ihana takki! Väri on upea. Olen katsellut samaa kaavaa, mutta nyt on puikoilla toinen takki. Jospa nyt ensin saisin ekan takkini valmiiksi ennen kuin hamstraan jo uusia ohjeita..

Anonymous said...

What a bright, pretty color! And a beautiful job of knitting!

SatuU said...

No, seuraavan kerran tunnistan sitten varmasti...ja tulen moikkaamaan!