Wednesday, October 1, 2008

Ahti

Reippaan neulomisen tuloksena valmistui eilen Poseidonit! Tai Ahdit kuten minä nämä nimesin. :)

I finished knitting the poseidon socks yesterday. Although I named these Ahti.

Ahti


close up from the pattern

malli / pattern: Poseidon, ravelryssä
lanka / yarn: OnLine supersocke 100, 70g
puikot / needles: 2,25mm

Ihastelin näitä sukkia kauan mutta kun aloitin nämä, eivät ne sitten enää puhunetkaan miulle. Joten nämä menevät lahjalaatikkoon. Jouluna sitten jonkun paketista löytyvät. Kaunis malli on ja helppo, oli mukava neuloa kyllä. Mutta totesin taas ettei tiimalasikantapää kyllä ole miuta varten.

These sock were on my queue for a long time but when I started knitting these, I noticed that the pattern stop talking to me. So these will go to the gift stash, someone will get these as a christmas present. The pattern is beautiful and easy, a joy to knit. I noticed once again that short row heel is not for me.

Sain eräältä ihanalta kanssaneulojalta 200g Grignascon merinosilkkiä ja halusin häntä ilahduttaa vastavuoroisesti jotenkin. Joten ostin Brooklyntweedin Porom-myssyn ohjeen ja tikuttelin hänelle myssyn. Joka oli menestys, saajansa pitää siitä kovin. :) Tulee ehdottomasti neulottua tämmöinen itsellekin, malli on loistava ja kuvat ohjeessa ovat taattua Jaredia, jo niiden takia melkein tuon ohjeen voisi ostaa.

A fellow knitter send my 200g of Grignasco merinosilk and I wanted to give her something nice. So I bought Brooklyntweed's Porom pattern and knitted her one. The hat was a succes, she likes it a lot. :) I'll definately knit myself a porom as well, the pattern is awesome and the pictures are amazing, as Jared's pictures always are, I might have bought this just for the photos.

Porom

malli / pattern: Porom
lanka / yarn: Steinbach Wolle merino soft, 75g
puikot / needles: 4mm & 5mm

Tavoilleni tyypillisesti unohdin lukea ohjetta jossain kohtaa ja totesin myssyn jo valmiiksi saatuani että b-kaaviota varten olisi pitänyt kerroksen aloitus kohtaa siirrellä mitä en tehnyt. Mutta oiva myssy tuli näinkin joten en anna sen haitata. Mutta koskahan sitä oikeasti oppisi tekemään niin kuin ohjeessa sanotaan ja oikeasti lukemaan sitä ohjetta matkan varrella?

I managed to forget to read the pattern at some point and didn't read the info about the char b that said that the beginning of the round should have been moved on every round. But the hat is good as it so I don't let that spoil it. But when will I really learn to do as the pattern says and actually to read the pattern while I'm knitting?

6 comments:

Liza said...

Hei!

Onko sulla vielä myynnissä se tuntematon sininen/musta lanka?

Tui said...

Liza, on myynnissä vielä :)

Jos olet kiinnostunut, pistä sähköpostia taijaelo miukumauku yahoo.com :)

Miia-Rebekka said...

Tosi kauniit sukat! Yhdet kauneimmista näkemistäni :). Pistin heti Ravelryn jonoon, vaikka siellä on jo ihan tarpeeksi jonottajia.

Myssykin on ihana!

SatuK said...

Kauniit sukat! Mikä sua ei tiimalasikantapäässä miellytä? Mä just eilen tulostin Ullasta ohjeen ja meinaan tehdä sen seuraaviin sukkiin.

nekkis said...

tää myssy on PARAS!
mä otan ehkä joskus kuvan siitä mun päässä ni näät sitten että se on täydellinen. kiitos<3 joko merinosilkille on suunnitelma? ;)

Tui said...

miia-rebekka, kiitos!

satuk, se ei vaan tunnu istuvan miun jalkaan niin hyvin kuin ranskalainen. Sinänsä siinä ei oo mitään vikaa tai muuta. :)

nekkis, ihanaa että tykkäät!