Wednesday, August 6, 2008

Olen Tui, lanka-addikti / Hi, I'm Tui and I'm an yarn addict

Neulojana ja lankaa rakastavana ihmisenä olen huomannut että kiinnittää huomiota eri asioihin kuin ennen Neuloja-uraa. Joka paikasta pitää katsoa että onko täällä lankaa myynnissä ja jos on niin pitää päästä hipeltämään. Välillä tuntuu että lanka-addiktio on ehkä muuttumassa ongelmaksi. Mutta sitten mietin että miulla ei oo kyllä mitään paheita, joten ei voi olla paha asia että käytän ylimääräiset eurot lankaan.

As a knitter and a yarn lover I seem to notice different things than I did before I started knitting again. Everywhere I go, I always must check if there is yarn. At times I think if I have a problem but I don't have anything else that I would use my money on. So it can't be so bad if I buy yarn.

Lähdin kaupunkiin käymään ruokakaupassa ja kävelin torin läpi, ajatuksella että katson mitä siellä on myynnissä. Myönnän, mietin että onkohan siellä lankaa. Ensimmäiset pari pöytää sain kävellä rauhassa ohi mutta sitten piti pysähtyä. Sillä löytyi ihania vuosikertalankoja. Ja olihan ne pakko ostaa mukaan kun ne oli niin nätisti siellä. Ja halpoja! Mitään ongelmaahan mulla ei ole tän asian kanssa.

I went to town today to buy food and stuff and decided to go through marketplace to see if there is something interesting. I admit, I was hoping that there would be yarn. I didn't see anything on the first few tables but then I noticed lovely vintage yarns. And I had to buy them. They where so lovely and cheap! Hm, I don't have a problem. Really.

shopping!

100g Marks biancaa (tämä on ilmeisesti edelleen myynnissä mutta nämä ovat kyllä vanhoja keriä, vyötteen tekstit on ruotsiksi), 50g ohutta punaista puuvillaa (joka ystävällisesti kertoi heti että haluaa olla isona Lace Ribboon) sekä 50g ohutta pehmeää mysteerivillaa.

100g of Marks Bianca ( I think they still make this but these two are Old, the labels are in swedish), 50g of lace weight red cotton (which told me right away that it wants to become a Lace Ribboon) and 50g of soft lace weight mystery wool.

buttons

Löytyi muutama nappi myös.

I found also few buttons.

7 comments:

Markka said...

Nnnngh! Noi napit on ihania!

Mäki tarviisin varmaan kipeesti lankaa. Ku jätän viikonlopun juhlimiset väliin. Siihenhän menis paljon rahaa. Eikö? Jooko?

Anonymous said...

Mie oon joskus lähemmäs kymmenen vuotta sitten neulonut Marks & Kattens Bianca -langasta neuletakin ja silloin ne ainaski oli semmosilla perinteisillä kerillä. Enpä kyllä muuten muistas, mutta yksi kerä lojuu edelleenki nurkissa :D

SatuK said...

Hei, täällä toinen addikti. Haalin tiistaina lankoja Novitan tehtaanmyymälässä, vaikka oishan noita keriä ollu ihan kotonakin valmiiina.. mutta eipä mullakaan ole muita paheita - eihän suklaata lasketa? Työniloa!

Heidi said...

Ja täälläkin addikti. Yritäpä arvata mihin ne Rowanspunin rahat meni?! Niin, kipinkapin suoraan KäsityöElisalle törssäämään. Kyllä tämä lanka-addiktin elämä on vaikea!!

Anonymous said...

Ihania nappeja!

nimim. Olen Hasbu, nappiaddikti

Anonymous said...

Thos buttons are so lovely!

-SP

kramox said...

aivan ihanaisia nappeja sulla! kateilin jo aiemmin niitä.
se lanka on siis näistä http://rosamatilda.com/shop/admiral.html tuota väri 1595r.
oikein on nättiä, vähän vaaleempaa kyllä mitä tuo kuva antais ymmärtää.
niin ja kiitos, miustaki huivi on ihana :)