Thursday, January 10, 2008

Unisukat / Sleeping socks

Säädin vähän blogia ja ajattelin samalla sitten pistää esille toissapäivänä valmistuneet Cable rib-sukat. Näistä tuli unisukat, totesin että meidän makkarissa on sen verran viileää että kaipaan varpaille lämmikettä.

I made some changes to blog template and decided to blog Cable Rib socks also. These are sleeping socks, I realised a while ago that our bedroom is quite cold during winter so I need something to keep my feet warm.

cable rib socks

malli / pattern: Cable Rib socks, Favorite socks
lanka / yarn: SandnesGarn Lanett, 80g
puikot / needles: 2,25mm

Lisäksi puikoille pääsi aktiviisesti Eunnyn Endpaper-kämmekkäät. Aloitin niitä jo aikoja sitten ja sitten ne jotenkin vain jymähtivät paikalleen minkä lisäksi totesin että alku on liian piukka joten purkasin sen ja aloitin uusiksi. Aloitin myös reumalangasta kämmekäs-irtohihoja, fibromyalgikkona kärsin kovin talven viimasta ja kolotuksista ja nämä on tarkoitettu pitämään kädet lämpimänä.

Eunny's Endpaper mitts are back on my needles. I started them ages ago but for some reason they just got stuck and I didn't want to knit them and I realised that the CO edge is too tight so I frogged them and made a new start. I have also CO for mitt-sleevethings from rheumawolle, I have fibromyalgia and because of that, I suffer from winters cold so these are ment to keep hands farm and painfree.

1 comment:

Talutin said...

Arvaa onko noi sukat mun jonossani SUN takia? :D

Mun blogissa olisi sulle terkkuja :)