Thursday, September 13, 2007

Kuvitusta / Pictures !

Tässä olisi kuvia Epäsymmetriatakista, tykkään tästä kovin! Huomattiin vasta kuvien ottamisen jälkeen että toinen hiha on vähän hassusti mutta emme anna sen nyt haitata menoa :)

Here are pictures of Asymmetrical cardigan that I finished at the weekend. We noticed after taking the pictures that one sleeve looks a bit funny but let's not mind that.


Malli/Pattern: Asymmetrical Cardigan , Knitting Nature
Lanka/Yarn: Novita Jasmin
Kulutus/yarn used: 600g
Needles: 4mm & 5mmOstin napit Lankabaarista, ne sopii enemmän kuin täydellisesti tähän takkiin!
I bought these buttons from my LYS, they're more than perfect for this cardigan!

Olen nyt eneä neulonut, kolmoskaavio on jo toisessa toistossa! Olen ylpeä itsestäni etten ole aloittanut mitään muuta uutta, tavoitteena on saada tuota nyt mahdollisimman pitkälle tehtyä tässä tällä viikolla. Lapasvaihtolapaset on menossa kanssa puikoille.

I have been knitting Ene's scarf, I have done already one repeat of chart 3 and I'm almost done with the second repeat. I'm proud of myself since I haven't started anything new, my goal is to knit Ene as much as I can this week.

6 comments:

neja said...

Voi miten nätti neuletakki:)

Kaisa said...

Nyt ihan suora kysymys: onko vaikea saada aikaan tarkoituksella takki joka olisi epäsymmetrinen?? (Joo, tiedän että sulla oli ohje, mutta silti. :) Kun itseäni ajattelen, niin symmetrisiksi tarkoitetut neuleet joskus tuppaavat muuttua epäsymmetrisiksi.. Eli jos tahtoisin tarkoituksella tehdä epäsymmetristä, viilaisin varmaan pilkkua niin että takista tulisi symmetrinen!

Aivan ihana tuo on, väri ja napit ja kaikki!!

Tui said...

Neja, kiitos!

Kaisa, tuo oli oikeasti tosi helppo tehdä. Isoin epäsymmetria tuossa takissa syntyy siitä että etukappaleet on eri levyiset, oikea on leveämpi ko vasen. Ja koska kaulus neulottiin erikseen, siinä tehtiin niin että se teki oikeasta etukappaleesta pidemmän. Eli ei ollut vaikea :)

Pikkumyy said...

Hauska malli

Jenni said...

Hieno neule! Tuo "ruudukkopintakuvio" on kivan näköistä.

rebekka said...

Kiva neuletakki!!