Monday, August 20, 2007

Space invaders!


Ne on valmiit! Ja kyllä niiden eteen nähtiin työtäkin, hermo meni useampaan kertaan ja jossain vaiheessa ristin sukat Raivosukiksi. Mutta koska niitä Laikalle tein niin kuitenkin sinnikkäästi tein loppuun asti toivoen ettei miun tekemisen raivo jotenkin tartu niihin. Mutta ei kuulemma tarttunut ja sukat on saajansa mielestä ihanat. Mikä on tärkeintä. :)

Malli/Pattern: Bmp-sukat/Bmp-socks
Lanka/yarn: Hjerte sock 4
Puikot/needles: 2,5mm
Kulutus/yardage: 100g

Ensimmäinen wishbone-sukka on valmis, toinen pääsee puikoille huomenna. Kummallisen sukkainnostuksen vuoksi puikoille pääsi toiset sukat, lankana itse koolattu veikka. Travelerit (pdf) pitäisi tulla tästä langasta.
Posti toi myös tämän perheen uudet neulekirjat, Laikalle Debbie Stollerin knitter's desing journalin ja meille yhteiseksi Elizabeth Zimmermannin Knitting without tearsin. Mikä vaikuttaa aivan ihanalta kirjalta, noin ensimmäisen selauksen perusteella. Tulee varmasti luettua useamman kerran tämä kirja. Myös kartio keltaista ohutta lankaa tarttui mukaan tänään iltatorin kirpputoripuolelta. Ja vyyhti kamenaa, luonnonvalkoista, värjäystä ajatellen. Että kyllä tässä on syytäkin tiputtaa sitä lankavarastoa vaikka sieltä juuri onkin myynyt pois 1050g lankaa. On sitä kuitenki jäljellä aikasta paljon. :D


The Bmp-socks from Knitty are done! I hated making them and was afraid that my anger would somehow stick on them. But Laika says it didn't. :) She loves these socks and that's the most important thing for me. First wishbone-sock is ready, I'll cast on for the other one tomorrow. Because I started a new pair of socks for yarn that I dyed myself with Kool Aid. I'm using Traveler socks (pdf) -pattern. The beginnig looks great!

We also got some new knitting books today, Debbie Stoller's Knitter's desing journal and for both of us Elizabeth Zimmermanns Knitting without tears that seems to be wonderful!

3 comments:

Katja said...

Nuo kuviot näyttää ihan siltä, kuin ne olis printattu! Siis mulla ei ikinä riittäisi hermot tuollaisten sukkien tekoon, siispä nostan hattua! On kyllä hienot sukat!

Tui said...

Ei meinanntu riittää munkaan hermo :D Kyllä noiden varren kuvioiden kanssa kiroiltiin ja rankasti. Ihan heti en tämänlaista kirjoneuletta tee.

Villasatu said...

on ne upeat :-) hatunnosto sulle, mä pitäydyn yksinkertaisissa sukkasissa :-D