Wednesday, August 29, 2007

Melkein valmista! / Almoust done!

Mystery stole 3 pääsi puikoilta muutama tunti sitten! Huomenna imuroin sohvan urakalla ja kunnolla ja pistän sen sitten yöksi siihen pingottumaan ja sitten miulla on torstaina ihana, kaunis huivi! Joten kuvia sitten vasta torstaina aikaisintaan. Mutta vähänkö on voittajafiilis! On ollut hetkiä jolloin on tuntunut siltä ettei osaa mitään eikä mistään tule mitään ja niin. Mutta nyt olen kuitenkin saanut aikaiseksi kauniin huivin. Joten en ole huono ja tarpeeton. Neulominen on tuonut elämään sisältöä ja sitä kautta auttanut jaksamaan eteenpäin masennuksen keskellä.

Mystery stole 3 is off needles! I finished it few hours ago and tomorrow I'll vacuum our couch thoroughly and block the stole there tomorrow night. So on Thursday I'll have pictures to show you and a gorgeous stole! It's been a really rough spring and summer, there has been moments when depression has swallowed me completely. But I have knitted something very beatiful and knitting has been getting me going.

1 comment:

Rouva Oranssi said...

Onnittelut! Kuvaa odotellaan.

Oma MS3 on tyssännyt viitosvaiheen alkuun. Syyskuussa teen sen loppuun (siis koko huivin) - tai mörökölli minut vieköön. Haluan sellaisen unelmahuivin. Haluan!!