Wednesday, August 1, 2007

Lähdetäänkö yksille?

Kuvassa kello on noin 9:45 ja odottelemme Lankabaarin ovien aukeamista Outin ja Laikan kanssa putiikin edessä city-lehtien päällä istuksien. Olimme ajoissa paikalla koska halusimme olla ensimmäiset asiakkaat! Emme kuitenkaan toteuttaneet hulluinta suunnitelmaa eli baarin edessä yöpymistä.

Ja voi! Kun ovet aukesivat, olimme kaikki kolme hetken aikaa suu auki keskellä kaupan lattiaa. Niin paljon ihanaa lankaa! Kauniita värejä, ihania keriä, ihania esillepanoideoita! Tässä muutama maistiainen!


Debbie Blissin aran alpaca silkiä ja louisa hardingin nauhalankaa sekä tuommoista ihanaa nauhamaista lankaa jonka nimi jäi ottamatta muistiin!
Lisää aran alpacaa ja nauhalankaa sekä aivan ihanaa Debbie Blissin pure silkiä!Louisa Hardingin hapsuista lankaa, näyttää ihan ruoholta :D Mutta ihanan tuntuista, tästä nousi heti ideioita huivin muodossa.

Rowania! Missä väreissä! Pure Woolia!

Lisäksi rowanin Tapestryä joka on siis soijaproteenia sisältävää villalankaa, ihanat värit! Tästä haluaisin kanssa jotain. Kuten kaikesta mitä siellä kaupassa on myynnissä :P
Ihanaa villalankaan loistavissa väreissä! Tämä huopuu joten taidan tuota turkoosia ostaa ja tehdä siitä kassin. :)


Debbie Blissiltä on Lankabaarissa myynnissä myös baby cashmerea, ihanan pehmoista lankaa.

Puikkoja ja muita apuvälineitä löytyi myös moneen lähtöön, muun muassa nämä ihanat muoviset puikot. Lisäksi löytyi prymin suoria pitkiä bambupuikkoja välikoissa 2,75-3,75! Ja 1,75mm metalliset sukkapuikot! Lisää välikoon puikkoja on hankinnassa kunhan vaan saavat toimittajalta niitä liikkeeseen asti. Gloverilta oli mm Chibejä myynnissä.
Huovutusvillaa oli monessa värissä ja ne tuoksuivat ihanasti lampaalle! Myynnissä oli myös villan ja silkin pesuainetta sekä erilaisia tarvikkeita huovutukseen.
Viihdyimme jonnekin kahteen asti istuksien ja välillä käyden hipelöimässä lankoja. Pistimme pystyyn improvisoidun sukkaklubin, kukin neuloi eri sukkaa :D

6 comments:

Anonymous said...

Voi ei, mie oon niin kade :D Saataispa Tampereellekin tuontyyppinen putiikki... Täytynee vierailla taas Turussa kyl :)

Sek said...

Ja sit se aukee, kun mä en ole Turussa :(
Pitää ottaa vahinko takaisin, kunhan pääsen taas kotiutumaan.

Kaisa said...

Pakko päästä Turkuun!!

aura said...

Käyn Turussa lauantaina, toivottavasti seurue päästää piipahtamaan tuonne. Sulla on muuten tuo lankabaarin linkki jotenkin väärin.

Tui said...

Kiitos Aura kun vinkkasit, nyt pitäisi linkin toimia oikein! Ja tuolla ehdottomasti kannattaa käydä, ovat avaamassa jossain kohtaa myös nettikauppaa. :)

katri said...

Voi iiks mitä ihanuuksia!!!!!
Mä hyperventiloin jo nyt täällä ruuduntakana, saas nähdä pökerrynkö huomenna ku pääsen viimein kauppaan :)