Friday, August 17, 2007

Kiitos postität!i / thank you mailman!

Eilinen oli aivan loistava postipäivä. Tuli uusi IK jossa oli aivan ihania juttuja ja tykkään kovin Eunnyn kädenjäljestä lehdessä. Ainahan se on ollut loistavan hyvä lehti mutta nyt siinä on vielä jotain vähän parempaa. Ainut mistä lehti sai miinusta on ne sukkakuvat, eikö todellakaan voisi kuvata sukkia jalassa tai jotenkin muuten niin että kuvista saisi oikeasti selvää minkälainen sukka on?

Lisäksi sain paketin SNY:ltä! Paketissa oli aivan ihana hartiahuivi (luultavasti salomonin solmuilla tehty) joka on täydellisen kokoinen harteille, suloisia nallemagneetteja ja teetä. Kiitos, ihana paketti!Ja sokerina pohjalla sain etukäteen hääpäivälahjani Laikalta. Olin pyörtyä ja hyperventiloida kun avasin paketin. Miulla on kaksi kirjaa jotka ehdottomasti olen halunnut. Toinen on Knitting Nature ja toinen Victorian lace today. Ja paketissa oli Victorian Lace Today!! Se on aivan loistavan ihana kirja, vielä kauniinpi ja parempi ko osasin odottakaan. Ja siinä on valtava määrä malleja ja ne on kaikki ihania!


Hiljalleen täällä myös neuleet edistyy. Eilen iski kauhea hinku aloittaa itselleni sukkia, halusin sukat joita tehdään 2mm puikoilla ja joissa on palmikkoa, jostain syystä pitsi ei nyt kelvannut. Selailin toista tuntia Ravelryä löytäen mitä toinen toistaan kauniimpia malleja. Lopulta Outi päätti miun puolesta että vihreä hjerte muotoutuu Wishbone-sukiksi. Ja kärki on jo tehtynä ja näistä tulee suloiset.


Laikan space invaders-sukatkin edistyy. Jo valmistuneesta sukasta tosin purkasin jalkaterän kun sei miellyttänyt silmää. Nyt on kummatkin taas kantapään ohi ja eiköhän ne valmistukin hiljalleen.


Koska lankavarasto on paisumistaan paisunut tässä viime aikoina, minä liityin mukaan 10 % -projektiin! Inventaario tuotti tulokseksi 18,778kg lankaa joten pari kiloa pitäisi saada varastoa pienemmäksi. Ja otan tavoitteeksi myös saada 10% pois elopainosta. Uskon että yhdessä tämä on helpompaa kun on muita tsemppaamassa :)

Yesterday I got 3 wonderful packages trough mail! New IK came and I just love it! Eunny's handiwork made it even better that what is been before. Only minus is the sock pictures, why wasn't they taken so that socks would actually be on someones feet or on sock bloggers? Don't understand.

I also got my first package from my Finnish secret pal! Inside was a beautiful scarf that covers my shoulders perfectly, some tea and cute bear magnets.

And! My wife gave me Victorian Lace today-book as a wedding anniversary present! It's gorgeous! Beautiful! And has so many patterns in it! I can't wait that I can cast on something from it, though choosing the pattern will be very difficult.

I also joined a project that aims to a 10% loss on yarn stash and body weight. I have 18 kg yarn in my closet so I should survive a while by knitting just from my own stash. I do need a few cardigans for winter but since I have patterns already picked out it shouldn't be a problem to use that yarn.

I have 2 pairs of socks on needles at the moment, Bmp-socks for Laika and Wishbone-socks for myself. I had a sock angst yesterday, I really wanted to knit socks and was obsessed that they needed be knitted with 2mm needles and should have cables. So I decided to start wishbones and they're coming along nicely.

No comments: