Friday, August 31, 2007

Joutsenlampi / Swanlake

Joutsenlampi pääsi aamulla pingotuksesta. Olen pitkin päivää kyttäillyt että koska aurinko paistaisi ulkona sen verran että saisi otettua kuvia, täällä kun on pitkin päivää satanut. Mutta pilkisti se aurinko niin että päästiin Laikan kanssa kirmaamaan parvekkeelle ottamaan kuvia.

Tässä se nyt on. Kaunis huivini. Olisin ehkä voinut pingottaa siitä isommankin mutta ei raaskinut (tämä oli ensimmäinen tämän muotoinen pingotukseni ja se tuotti pientä päänvaivaa välillä). Mutta huivista tuli sopivan kokoinen miun makuuni.

Swanlake is now blocked. I have been watching out of the window all day, waiting for sunlight so that we could take pictures of it with Laika. Finally there was enough light to take them. So here it is. My beatifull stole. I probably could have blocked it even more arggressivly that I did but this was my first stole and wasn't quite sure how to block it. It's size is perfect to my taste.

5 comments:

uhoava gnu said...

Onpa se kaunis! Ja hatunnosto suuresta työstä!
Omani on vasta jossain 3-vihjeen kohdilla. Jatkan kun jaksan..

Päivänsäde said...

Tosi kaunis. Mistäköhän löytyisi sellanen neulekeiju joka tekis ton mun huivin siipiosan valmiiks. Aika puuduttava mallineule, oliko sun mielestä?

kramox said...

oi se on kaunis!
mie oon vielä kakkosvaiheessa enkä tiiä valmistuuko se koskaan.. -.-

helena said...

Oi kuinka kaunis, olet ollut tosi ahkera... nimimerkki nelosvihjeeseen hyytynyt...

Rouva Oranssi said...

Hieno on ja kannustakoon meitä muita eteenpäin. (Itse olen vieläkin vitosvihjeen alkupuolella.)

On muuten ensimmäinen näkemäni Joutsenlampi, jossa erottuu helmet!